Jackon Finland

ThermiSol, Epsira, Tupler ja Pohjoismainen Solumuovi ovat virallisesti 1.1.2020 alkaen Jackon Finland Oy.
Tarjoamme rakentamiseen, pakkaamiseen ja eri teollisuuden aloille nykyaikaisia, energiatehokkaita ratkaisuja sekä komponentteja.
Jackon Finland on osa norjalaista, pohjoismaiden johtavaa eristevalmistajaa Jackon Groupia.

Tutustu laajentuneeseen tarjontaamme.

Someikonit

Pohjoismaiden johtavan eristevalmistajan ratkaisut – lisää käyttökohteita, enemmän mahdollisuuksia.

Kuumaa, kosteaa tai jäätävän kylmää. Kun on kasvanut ja toiminut aina pohjoisessa, tietää miten rakennetaan oikein. ThermiSol, Tupler, Epsira ja Pohjoismainen Solumuovi ovat yhdessä Jackon Finland – osa norjalaista perheyhtiötä, joka tuottaa rakentamiseen ja teollisuudelle nykyaikaisia, energiatehokkaita ratkaisuja ja komponentteja.

Jackonin tuotteiden ja ratkaisujen avulla tuotat uusia mahdollisuuksia myös asiakkaallesi. Meillä on pohjoismaisen markkinajohtajan resurssit palvella ja pitkä kokemus vaativistakin kohteista. Jackon on oman alansa edelläkävijä ja suunnannäyttäjä. 

AJANKOHTAISTA  AMMATTILAISILTA

19.05.2020

Uutiskirje: Eristemyynti lähemmäksi asiakasta

Jackon pyrkii jatkuvasti parantamaan toimintansa laatua. Parantaaksemme asiakkaidemme palvelua tuomme asiantuntijat entistä lähemmäksi.

Lue lisää »

18.05.2020

Uutiskirje: Jackon launches a new high-performance Tuplex product

A durable base material for laminate and vinyl floor is now available. New Tuplex LVT is a thin underlayment product with high compressive strength, while still including all the familiar Tuplex qualities.

Lue lisää »

06.05.2020

Haemme aluemyyntipäällikköä Keski-Suomeen

Haemme nyt liiketoiminnan kasvaessa aluemyyntipäällikköä Keski-Suomen alueelle.

Lue lisää »

18.04.2020

Uutiskirje: Jackonin kalalaatikot varmistavat kylmäketjun

Jackonin kalalaatikot ovat kätevä tapa varmistaa katkeamaton kylmäketju. Hygieeniset laatikot soveltuvat kuljetuksen lisäksi säilytykseen ja niiden EPS-materiaali on kierrätyskelpoista. 

Lue lisää »
CASE 80-luvun jäähalli uusittiin Jackonin elementeillä

80-luvun jäähalli uusittiin Jackonin elementeillä

Seinäjoen kolmen jäähallin ryppäästä yksi sai kokonaan uuden ilmeen. Käyttäjien kiittämä Jouppilanvuoren jäähalli syntyi noin 5 500 neliömetristä Jackonin seinä- ja kattoelementtejä.

CASE Maneesi nousi nopeasti ja edullisesti

Maneesi nousi nopeasti ja edullisesti

ThermiSol Maneesiksi nimetty Kurvolan Ratsutila Oy:n liimapuurunkoinen maneesi on nimensä mukaisesti tehty ThermiSol-elementeistä.
– Vaalea, kevyt ja kosteusteknisesti turvallinen materiaali soveltuu erinomaisesti korkean maneesin rakentamiseen, toteaa vastaava mestari Jukka Terhonen.

CASE Hallit pystyyn tehokkaasti ja taloudellisesti

Hallit pystyyn tehokkaasti ja taloudellisesti

Hallirakennuksia toimittava Optimihallit Oy tekee ThermiSolin kanssa tiivistä yhteistyötä.
– ThermiSolin täsmälliset toimitukset ja tuotteiden helppo asennettavuus ovat tärkeä osa tarkasti aikataulutettua kokonaisuuttamme, sanoo toimitusjohtaja Mikko Mäkinen Optimihallit Oy:stä.

Jackon LinkedIn

Thermomur® Harkko on nopea tapa rakentaa talojen seiniä ja runkoja. Pohjoismaiseen ilmastoon räätälöidyt, eristetyt EPS-harkot täyttävät tiukat energiamääräykset. Kevyet harkot pinotaan rakennusharkkojen tavoin, ja niiden erinomaisesta lämpö- ja äänieristyksestä on iloa käyttäjälle koko talon eliniän. Tutustu tuotesarjaan

Sisältö
Sisältö

Jackon LinkedIn

Tutustu pohjoismaiden johtavan eristevalmistajan ratkaisuihin! Jackon Finlandin kattavan tarjonnan avulla tuotat uusia mahdollisuuksia myös asiakkaillesi, oli sitten kyseessä eristäminen, rakentamisen järjestelmät, tekniset komponentit tai vaikka elintarvikkeiden pakkaaminen – käyttökohteita on lähes loputtomasti.

Jackon LinkedIn

ThermiSol, Tupler, Epsira ja Pohjoismainen Solumuovi ovat nyt yhdessä Jackon Finland. Tarjoamme rakentamiseen, pakkaamiseen ja eri teollisuuden aloille nykyaikaisia, energiatehokkaita ratkaisuja sekä komponentteja. Jackon Finland on osa norjalaista, pohjoismaiden johtavaa eristevalmistajaa Jackon Groupia.

Lue lisää »

Sisältö

Kiitos yhteydenotosta, otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

KLIKKAA MISTÄ OLET KIINNOSTUNUT JA JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen
järjestelmät

Pakkaustuotteet

Pakkaustuotteet

Kalalaatikot

Kalalaatikot

Tekniset komponentit

Tekniset
komponentit

Muu

Joku muu?