Someikonit

28.06.2021

Aina hyvää palvelua: nimitysuutisia Jackonilta

Pohjoismaiden johtavana eristevalmistajana panostamme laadukkaiden tuotteiden ohella paljon osaamiseemme. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina asiantuntevaa, ripeää ja ensiluokkaista palvelua – meillä tulet kuulluksi ja saat tarpeitasi aidosti vastaavat tuotteet urakkasi onnistumisen tueksi.

Olemme jälleen vahvistaneet tiimiämme entisestään. Ohessa viimeisimmät nimitysuutiset. Kaikki tarvittavat yhteystiedot löydät kätevästi sivuiltamme: ota yhteyttä jo tänään!

Jackon Finlandin nimitysuutiset, kevät ja kesä 2021


Joakim Mäkinen, suunnitteluassistenttiTommi Palomäki

Rakennusinsinööri (AMK) Joakim Mäkinen on nimitetty 22.3.2021 alkaen Jackon Finlandin suunnitteluassistentiksi. Mäkinen toimii teknisessä palvelussa suunnittelupäällikkö Timo Poikosen alaisuudessa.

 

Sari Heikkilä, asiakaspalveluvastaavaTommi Palomäki

Sari Heikkilä on nimitetty 21.6.2021 alkaen Jackon Finlandin asiakaspalveluvastaavaksi. Heikkilä vastaa asiakaspalvelutoimintojen kehittämisestä ja koordinoinnista sekä asiakaspalvelun järjestelmäkehitystehtävistä.

 

Riitta Laurila, myyntiassistenttiTommi Palomäki

Riitta Laurila on nimitetty 21.6.2021 alkaen Jackon Finlandin myyntiassistentiksi. Laurila on aiemmin toiminut erilaisissa myynnin tukitehtävissä teollisuuden ja tukkukaupan palveluksessa.

 


Anne Hakala, elintarvikepakkausten myyntipäällikköTommi Palomäki
Anne Hakala on nimitetty 28.6.2021 alkaen Jackon Finlandin elintarvikepakkausten myyntipäälliköksi. Hakala on toiminut Jackon Finlandin myyntiassistenttina Sastamalan asiakaspalvelukeskuksessa vuodesta 2007 lähtien.

 


Sari Niemi, tuotesuunnittelija Tommi Palomäki
Kone- ja tuotantotekniikan insinööri (AMK) Sari Niemi on nimitetty 3.5.2021 alkaen Jackon Finlandin Teollisuustuotteiden tuotesuunnittelijaksi. Niemi on toiminut aiemmin laivateollisuudessa hyttien rakenne- ja putkistosuunnittelijana.