Someikonit

06.05.2020

Haemme aluemyyntipäällikköä Keski-Suomeen

Onko sinulla jo kokemusta rakennusalalla työskentelystä ja myynnillisistä tehtävistä? Jos olet tottunut hahmottamaan asiakkaan tarpeet ja laskemaan tarjouksia niiden pohjalta, voit olla etsimämme henkilö. Haemme nyt liiketoiminnan kasvaessa aluemyyntipäällikköä Keski-Suomen alueelle.

Aluemyyntipäällikkönä asemapaikkasi on esimerkiksi Jyväskylän alueella, ja vastaat Keski-Suomen asiakkaista. Asiakaskunta koostuu rautakaupoista, rakennusliikkeistä ja -urakoitsijoista sekä betonielementtitehtaista. 

Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja ennen kaikkea jo olemassa olevien asiakkaiden parissa. Pystyt luomaan luottamuksellisia suhteita asiakkaisiin ja sitä kautta palvelemaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Työskentelet omalla alueellasi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta hyvä yhteistyö kollegojen kanssa on tuiki tärkeässä asemassa erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Sinulla on mieluusti jo kokemusta rakennusalalla työskentelystä ja myynnillisistä tehtävistä. Olet tottunut hahmottamaan asiakkaan tarpeet ja laskemaan tarjouksia niiden pohjalta. Tärkeimmät ominaisuudet aluepäällikön roolissa menestymiseksi ovat kuitenkin halu kehittää itseään ammatillisesti eteenpäin sekä ulospäin suuntautunut, positiivinen luonne. Pohjoismaisessa organisaatiossa englannin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. 

Me tarjoamme sinulle laadukkaan brändin ja laajan tuotevalikoiman. Saat vastuullesi hyvin hoidetun asiakassalkun ja loistavan pohjan uusien asiakkuussuhteiden rakentamiselle. Lisäksi saat tiimin tuen taustallesi ja mainiot puitteet työskentelyyn.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, annathan sen näkyä meille saakka! Käy lisäämässä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 24.5. mennessä Adeccon www-sivuilla.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Adecco / Teemu Vuorinen, puh. 0400 610 041