Someikonit

17.04.2020

Haemme aluemyyntipäällikköä Pohjois-Suomeen

Onko sinulla jo kokemusta rakennusalalla työskentelystä ja myynnillisistä tehtävistä? Jos olet tottunut hahmottamaan asiakkaan tarpeet ja laskemaan tarjouksia niiden pohjalta, voit olla etsimämme henkilö. Haemme eläkkeelle jääneen aluemyyntipäällikön tilalle uutta ammattilaista Pohjois-Suomen alueelle.

Aluemyyntipäällikkönä asemapaikkasi on Oulun alueella, ja vastaat Pohjois-Suomen asiakkaista. Asiakaskunta koostuu rautakaupoista, rakennusliikkeistä ja -urakoitsijoista sekä betonielementtitehtaista.

Itsenäinen ja ihmisläheinen osaaja

Tuotamme rakentamiseen ja teollisuuteen nykyaikaisia, energiatehokkaita ratkaisuja ja komponentteja. Tärkeimmät ominaisuudet aluepäällikön roolissa menestymiseksi ovat halu kehittää itseään ammatillisesti ja ulospäin suuntautunut, positiivinen luonne. Pohjoismaisessa organisaatiossa englannin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja ennen kaikkea jo olemassa olevien asiakkaiden parissa. Pystyt luomaan luottamuksellisia suhteita asiakkaisiin ja sitä kautta palvelemaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Työskentelet omalla alueellasi itsenäisesti ja oma- aloitteisesti, mutta hyvä yhteistyö kollegojen kanssa on tuiki tärkeässä asemassa erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ura johtavalla eristevalmistajalla

Me tarjoamme sinulle laadukkaan brändin ja laajan tuotevalikoiman. Jackon Finland Oy on osa norjalaista perheyhtiötä Jackon Groupia, joka on pohjoismaiden johtava eristevalmistaja. Saat vastuullesi hyvin hoidetun asiakassalkun ja loistavan pohjan uusien asiakassuhteiden rakentamiselle. Lisäksi saat tiimin tuen taustallesi ja mainiot puitteet työskentelyyn.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, annathan sen näkyä meille saakka! Käy lisäämässä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 4.5.2020 mennessä Adeccon www-sivuilla.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Adecco / Teemu Vuorinen, puh. 0400 610 041