Someikonit

28.10.2021

Haemme nyt Teollisuustuotteiden projektikoordinaattoria / projekti-insinööriä Muurlan toimipisteeseemme

Miksi koordinoisit vain omaa elämääsi, kun voit tehdä sitä työksesi Jackonilla? 

Etsimme sinua koordinoimaan meidän projektejamme Muurlan tehtaallamme. Pidät asiat järjestyksessä ja dokumentointisi on tunnollista ja ymmärrettävää. Toimit proaktiivisesti ja itsenäisesti, luottaen osaamiseesi ja kokemukseesi. Meille on myös tärkeää, että työkaverit ja asiakkaat nauttivat työskentelystä kanssasi. 

Olet hankkinut teknisen koulutuksen, jota tarvitaan meillä projektien läpivientiin. Tulet sujuvasti toimeen englannin kielellä ja halutessasi pääset käyttämään myös ruotsin kieltä. Tiedät, mistä puhumme, kun kysymme haastattelussa taitoasi käyttää Solid Works 3D-suunnitteluohjelmaa. Navision ja Excel voivat myös kertoa sinulle jotain, mutta meillä ne tulevat joka tapauksessa sinulle tutuiksi. Osittainen etätyö soveltuu hyvin tähän tehtävään, kun olet päässyt tutuksi Muurlan projektien ja tuotteiden kanssa. 

Me teemme työtämme ratkaistaksemme asiakkaan haasteet! 

Haluamme sinut mukaan asiakasprojektien toteuttamiseen yhteistyössä myyntitiimimme kanssa.  Jos kaipaat koordinoinnin ohella myös muita haasteita, pääset mukaan suunnittelemaan asiakkaillemme uusia tuotteita. Valmistamme tuotteet muoteilla, joiden hankinta kuuluu vastuullesi.

Me olemme osa Jackonia, norjalaista perheyhtiötä Jackon Groupia, joka on pohjoismaiden johtava eristevalmistaja. Tuotamme Muurlassa materiaalia teollisuuden tarpeisiin, pakkauksista ja komponenteista lopputuotteisiin.  Käyttökohteita on lähes loputtomasti ja palvelemme asiakkaitamme markkinajohtajan resursseilla. Tietoa tuotteistamme saat tästä.

Toimintamme on innovatiivista ja me mahdollistamme osaamisesi kehittymisen. Työilmapiiriämme pidetään hyvänä ja ihmiset sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiimme. Meillä on myös mahdollisuus kasvaa ja saada erilaista vastuuta. Meillä työtä tehdään toisiamme arvostaen.

Jos edellä oleva osui kohdalleen, niin laita hakemus liikkeelle!

Haluatko olla keskeinen toimija myyntitiimissämme, tehtaallamme Muurlassa? Odotamme hakemustasi ja ensimmäistä työpäivääsi meillä. Lisätietoja saa joko myyntijohtaja Sami Puronummelta puh. 040 7788 435 tai InterSearchin seniorikonsultti Antti Lavantilta puh. 040 575 5333. Voit myös lähettää kysymyksiä sähköpostilla: antti.lavanti@intersearch.fi.  

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake InterSearchin www-sivuilla ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 29.11.2021 mennessä.

Mahtavaa, että ilmoituksemme herätti mielenkiintosi!