Someikonit

20.01.2021

Haemme nyt Teollisuustuotteiden tuotesuunnittelijaa Salon toimipisteeseemmeMeillä tuotesuunnittelijan tehtävänä on vastata uusien asiakasprojektien toteuttamisesta yhteistyössä myyntitiimin kanssa. Lisäksi tuotesuunnittelija vastaa tuotteiden suunnittelusta ja niiden valmistamisessa tarvittavien muottien hankinnasta mukaan lukien tuotedokumentaation ylläpito ja raportointi. Pääset myös mukaan protomallien tekemiseen. Olet keskeinen tekijä meidän myyntitiimissämme ja toimipisteesi sijaitsee tehtaallamme Salossa.

Mitä odotamme?

Tehtävässä vaaditaan kykyä pitää asiat järjestyksessä. Keskitytkin hyvin tilanteissa, joissa tarvitaan erityistä huolellisuutta esimerkiksi dokumentoinnissa. Odotamme myös oma-aloitteellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, koska olet yhteyksissä tehtaan lisäksi asiakkaisiin ja toimittajiin.  Koulutuksesi on tekninen ja kykenet viestimään hyvin englanniksi ja mielellään myös ruotsiksi Jackon Skandinavian myyntiorganisaation kanssa. Työvälineesi ovat Solid Works 3D-suunnitteluohjelma, Navision ja Excel.

Miksi meille töihin?

Toimintamme on innovatiivista ja me mahdollistamme osaamisen kehittymisen. Työilmapiiriämme on pidetty hyvänä ja ihmiset ovatkin sitoutuneet yhteisiin tavoitteisiimme tehden pitkiä työuria. Meillä on myös mahdollisuus kasvaa ja saada erilaista vastuuta. Meillä työtä tehdään yhteisen tavoitteen eteen toisiamme arvostaen.

Miten haet meille töihin?

Lisätietoja tehtävästä antaa InterSearchin seniorikonsultti Antti Lavanti puh. 040 575 5333. Voit myös lähettää kysymyksiä sähköpostilla: antti.lavanti@intersearch.fi.  Hae tehtävään 1.3.2021 mennessä täyttämällä hakulomake InterSearchin www-sivuilla.