Someikonit

01.12.2014

ThermiSol-elementit täyttävät kaikki uudet suomalaiset vaatimuksetKantavien sandwich-elementtien hyväksymismenettely muuttui 1.7.2014. Pelkkä eurooppalainen CE-merkintä ei enää riitä Suomen markkinoilla. Kotimaiset ThemiSol-elementit täyttävät kaikki hyväksyntämenettelyihin liittyvät vaatimukset.

ThermiSol-elementtejä saa käyttää Suomessa sekä itsekantavina että kantavina elementteinä. Käyttökohteita ei ole rajoitettu – myös ThermiSolin kantavat vesikattoelementit täyttävät kaikki uuden standardin vaatimukset.

Kaikkien ThermiSol-elementtien palokäyttäytymistä kuvaava luokka on B-s1, d0, joten ne soveltuvat sellaisinaan käytettäviksi myös P2-luokan rakennuksiin.

Standardit täyttävää kotimaista laatua

Uutta kansallista hyväksymismenettelyä tulee noudattaa koko maassa. Sandwich-elementit on sertifioitava suomalaisten arviointiperusteiden ja kansallisen SFS 7030-standardin vaatimusten mukaisesti. Lisäksi Suomessa edellytetään laadunvalvontaa luotettavan ja hyväksytyn kolmannen osapuolen, kuten VTT:n toimesta.

ThermiSol-elementit ovat CE-merkittyjä (SFS-EN 14509) ja sertifioituja (SFS-7030). Tuotteilla on VTT-sertifikaatti (VTT-C-11170-4) ja tuotteiden laatua valvoo VTT. Suoritustasoilmoitukset (DoP) näet ThermiSolin kotisivuilta www.thermisol.fi

ThermiSol on toimialansa uranuurtaja

ThemiSol on valmistanut sandwich-elementtejä tuhansiin kohteisiin, yli 35 vuoden ajan. ThermiSol-elementit sopivat erityyppisten teollisuus- ja liikerakennusten, urheiluhallien, varastojen, maatalousrakennusten, saneerauskohteiden ja erityistilojen rakentamiseen.

ThermiSol-elementtien eristeenä käytettävä paisutettu solupolystyreeni (EPS) ei lahoa, vety tai homehdu. Elementin luja rakenne saadaan liimaamalla EPS-ytimen molemmin puolin väripinnoitettu teräs- tai rst-levy. Valmiita pintoja ei tarvitse käsitellä erikseen. Runkovaihtoehdoksi sopii teräs, puu tai betoni. ThermiSol on varma valinta myös vaikeisiin käyttöolosuhteisiin.