Someikonit

30.03.2020

Uudet tuoteryhmät ilahduttavat markkinoilla

Suomen liiketoimintojen fuusio Jackon Finland Oy:ksi on toteutunut suunnitelmien mukaan. Neljän toimijan yhteinen ponnistelu tuo synergiaetuja myös asiakkaille.

– Meillä on jo entuudestaan vahvat siteet rakennusliikkeisiin, rautakauppoihin ja teollisuuden eri toimijoihin. Taloudellinen ja tehokas tapa eristää, pakata tai rakentaa kiinnostaa heitä laajentuneen tuotevalikoiman ansiosta entistä enemmän, toteaa myynti- ja markkinointijohtaja Tommi Palomäki.

Laaja tarjonta pohjoisen olosuhteisiin

Pohjoismainen Solumuovi, ThermiSol, Tupler ja Epsira ovat jo pääosin muuttaneet ilmeensä ja pakkauksensa yhtenäisiksi 1.1.2020 virallistetun fuusion myötä. Märkätilalevyn kysyntä on jatkanut kasvuansa ja uudet tuoteryhmät ovat saaneet tuulta siipiensä alle.

– Olemme saaneet rakentamisen järjestelmiin, kuten Thermomur® Harkkoihin, Ringmur® Sokkeliin ja Jackon® Anturamuottiin liittyviä materiaaleja valmiiksi nettisivuillemme, ja suunnittelutoimistojen koulutukset on aloitettu, kertoo Palomäki.

Myynnin synergia näkyy jo siinä, että esimerkiksi elementtien ammattilaiset osaavat kertoa yhtä lailla teollisuustuotteista kuin eristeistäkin asiakkaille.

– Tuorein esimerkki lienee Kalaneuvos Oy:n laajennus. Sisätilat, eli kalankäsittelytilat on rakennettu Jackonin elementeistä, ja kuljetuksiin tai säilytykseen tarkoitetut kalalaatikot ovat myös meidän valikoimistamme.

Keskitetty asiakaspalvelu helpottaa tilaajaa

Jackon Finland keskittyy laatuun, tuotekehitykseen ja joustaviin toimituksiin. Asiakkaat saavat logistisia etuja, kun samassa kuljetuksessa saa esimerkiksi niin EPS- kuin XPS- eristeitä.

– Jackon Finlandin asiakaspalvelu on keskitetty Sastamalaan, joten koko tilaus- toimitusprosessi hoidetaan keskitetysti Sastamalan asiakaspalvelusta. Tiedonkulku ja hallinnolliset asiat ovat tehostuneet ja mikä tärkeintä, asiakkaiden palvelu paranee jatkuvasti. Käy tutustumassa toimintaamme jackon.fi nettisivuilla, Palomäki kehottaa.