Someikonit

10.06.2021

Uutta! Competence Center perehdyttää nykyaikaiseen rakentamiseen ja teollisuustuotteisiin

Sastamalaan, Jackon Finlandin tehtaan yhteyteen kohonneessa noin 400-neliöisessä Competence Centerissä pääsee nyt tutustumaan pohjoismaiden johtavan eristevalmistajan tuotteisiin konkreettisesti. Kokeile, hypistele ja vaikutu materiaaleista – vierailu keskuksessa mullistaa ajatuksesi niin rakentamisesta kuin teollisuustuotteista. 

”Pystymme tarjoamaan suoraan ratkaisuja”

Jackon Finlandin Competence Centerissä on edustettuna yrityksen koko monipuolinen tuotepaletti. Kierroksen voi aloittaa vaikkapa tutustumalla keveydestä, vaivattomuudesta ja nopeasta asennuksesta tunnettuihin rakentamisen järjestelmiin. Näet läpileikkauksen siitä, miten tuotteet toimivat ja kuinka rakennukset kohoavat ennätysajassa älykkäiden ratkaisujen avulla. Kun esimerkiksi EPS-eristeen ja lopputuotteiden keveyden kokee itse, tietää sen tekevän vaikutuksen myös työmailla.Tommi Palomäki

– Konkreettiset rakenne-esimerkit sekä avoin keskustelu auttavat viemään asioita eteenpäin. Kun asiakkaamme kertovat tarpeistaan, pystymme tarjoamaan suoraan ratkaisuja. Esittelemme valikoimamme oikeina rakenteina ja näytämme, miten tuotteita käytetään, toteaa Jackon Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Tommi Palomäki.
– Osa vierailijoista huomaa paikan päällä, että hetkinen, valikoimastahan löytyy paljon omaa työtä helpottavia ratkaisuja. Esimerkiksi rakennustyömailla tehdään yhä paljon käsityötä, vaikka olemassa on jo valmiita, urakkaa vauhdittavia ja siten merkittäviä kustannussäästöjä tuovia tuotteita, hän lisää.

Laaja kirjo Suomen markkinoiden kysytyimpiä tuotteita

Competence Center tarjoaa helpon tavan perehtyä Jackon Finlandin kattavaan valikoimaan: rakentamisen järjestelmien ohella tilassa voi tutustua muun muassa Jackon Elementteihin sekä XPS- ja EPS-eristeisiin. Jackoboard Märkätilalevyt tekevät puolestaan muokattavuudellaan vaikutuksen: ne taipuvat paitsi laatoituksen taustaksi, myös muotoilluiksi rakenteiksi ja kalusteiksi. Teollisuustuotteiden osalta esillä on iso kirjo mahdollisuuksia erilaisista pakkaustuotteista teknisiin komponentteihin ja mehiläispesiin saakka.

– Suunnittelimme keskuksen nimenomaan Suomen markkinoita ajatellen. Esillä on tuotteita, joilla tiedämme olevan kysyntää maassamme, Palomäki linjaa.

Tervetuloa vierailulle – varaa aika alueesi myyjältä

Jackon Finlandilla on vastaavat keskukset jo Norjassa ja Ruotsissa. Suomen Competence Center avautui alkuvuonna 2021. Vierailuun voi yhdistää myös tehdaskierroksen. Silloin näkee omin silmin, miten laadukkaat EPS-eristeet syntyvät. Keskukseen ovat lämpimästi tervetulleita kaikki nykyaikaisesta rakentamisesta ja teollisuustuotteista kiinnostuneet: muun muassa keskusliikkeiden ja rautakauppojen edustajat, teollisuuden hankintavastaavat sekä rakentajat, urakoitsijat ja rakennusliikkeet.

Haluatko tulla tutustumaan pohjoismaisen markkinajohtajan tuotteisiin? Varaa vierailu Competence Centeriin oman alueesi myyjältä!