Someikonit

23.03.2021

Jackoboard Märkätilalevyt kylpyhuoneisiin ja muihin kosteisiin tiloihin: ”Valmista tulee vauhdilla”

Nopeasti valmista laatoitettavaa pintaa

Tampereen Omena-hotelli kokee täyden muodonmuutoksen keväällä 2021 korjausrakentamisen ja taloteknisten palveluiden asiantuntijan Constin käsissä. Jackoboard® Märkätilalevyillä on onnistumisessa iso rooli – niiden ansiosta hotellin 136 kylpyhuoneeseen syntyy nopeasti valmista laatoitettavaa pintaa.

Jackoboard® Märkätilalevyjä voi kuvailla järkiratkaisuiksi kylpyhuonesaneerauksiin.Jackoboard® Märkätilalevyjä voi kuvailla järkiratkaisuiksi kylpyhuonesaneerauksiin. Nämä monipuoliset, kosteudenkestävät ja turvalliset märkätilalevyt eristävät kosteutta sekä lämpöä ja tarjoavat valmiin alustan laatoitukselle. Jackoboard® Märkätilalevyt ovat täysin homehtumattomia kylpyhuoneiden rakentamiseen ja saneeraamiseen suunniteltuja tuotteita, jotka taipuvat myös koteloiksi sekä huonekaluiksi. Monipuolisuuden ohella keveys on iso etu: märkätilalevyjen käsitteleminen on helppoa. Asentaminen on nopeaa ja mikä mukavinta, lopputuloksesta on helppo tykätä.

Kätevä asennus, nopeat ja täsmälliset toimitukset

Jackoboard® Märkätilalevyt ovat päässeet näyttämään parhaat puolensa myös Tampereen ydinkeskustassa, vilkkaan kaupungin sykkeen keskellä sijaitsevassa Omena-hotellissa. Siellä ne mahdollistavat tyylikkäät toteutukset ja urakoitsijalle ihanteelliset työskentelyolosuhteet.

– Saamme Jackoboard® Märkätilalevyillä ripeästi valmista laatoitettavaa pintaa. Tuotteen kovimmiksi eduiksi listaisinkin kätevän asennuksen, nopeat ja täsmälliset toimitukset sekä hinnan ja saatavuuden. Hankalissa paikoissa tuotteen kuljettaminen ja varastointi luonnistuu paremmin kuin isojen levyjen, toteaa vastaava mestari Petri Sallinen Constista
– Myös käsitteleminen on helppoa ja levyt työstettävissä katkoteräveitsellä, hän lisää.

Palvelu pelaa myös ydinkeskustassa

Kaikella edellä mainitulla on iso merkitys erityisesti kaupungissa työskennellessä. 
– Tampereen Omena-hotelli on logistisesti haastava kohde, sillä säilytys- ja varastointitilaa on vain vähän. Kyseessä on mielenkiintoinen tahtituotannolla suoritettava urakka ruuhkaisessa keskustassa. Siksi onkin erityisen tärkeää, että työt etenevät aikataulussa ja järkevästi.

Jackon Finlandin kyky toimia keskustaolosuhteissa teki urakoitsijaan vaikutuksen. Kuormat saapuivat aamuisin täsmäkuljetuksina HIAB-autoilla.
– Varasimme katulupa-alueen sisään tilat lavoille. Koska tuote on kevyt, pystyimme pinoamaan monta lavaa päällekkäin ja näin helpottamaan kuorman purkamista. Linja-autot, muiden toimijoiden jakeluliikenne sekä runsasluminen talvi vaikeuttivat kaikkea tavaran vastaanottoa, mutta Jackon Finlandin kuljetuksissa olivat jo liinatkin valmiiksi aseteltuina lavojen alle. Sen ansiosta purkuaika jäi lyhyeksi ja tavara saatiin työmaalle nopeasti.

Laatua, johon voi luottaa

Sallinen suosittelee Jackoboard® Märkätilalevyjä erityisesti kohteisiin, joihin on vaikeaa kuljettaa isoja levyjä tai joissa ei voida käyttää nostoapuvälineitä. Myös nopeus on tärkeä kilpailuvaltti.
– Jackoboard® Märkätilalevyt ovat oivallinen ratkaisu silloin, kun halutaan nopealla aikataululla valmista ja siistiä, laatoitettavaa pintaa. Jälki on aina tasalaatuista. Levyt pysyvät muodossaan ja valmista syntyy vauhdilla, summaa Sallinen.

Suomen johtaviin korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneisiin yrityksiin lukeutuva Consti on tehnyt Jackon Finlandin kanssa yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Tampereen Omena-hotellin saneeraus valmistuu toukokuussa 2021.

Tutustu tarkemmin Jackoboard® Märkätilalevyjen ominaisuuksiin »