Someikonit

05.05.2023

Uudisrakentaja valitsi Jackon Step Roll -askeläänieristeen: ”Ja kyllä kannatti”

Jackon Step Roll

Tampereen Heittoniitynkujalle kohoaa parhaillaan Jatke Oy:n toimesta kaksi Tampereen Vuokrasäätiön kerrostaloa. Asuntoja tulee 70 ja niihin jokaiseen valittiin Jackon Step Roll -askeläänieriste. ”Nopea asennustapa kiinnosti ja tuote todella lunasti lupauksensa”, kertoo vastaava työnjohtaja Marko Pohjolainen.

Moni rakentaja tuntee jo elastisoidusta EPS-muovista valmistetun Jackon Step -askeläänieristeen. Tuoteperhe täydentyi hiljattain rullamuotoisella Jackon Step Roll -tuotteella, joka nopeuttaa asennusta entisestään. Molemmat tuotteet ovat tehokkaita ja toimivia askeläänieristeitä lattioihin ja välipohjiin.

”Aukipotkaisutyyli on kätevä työmaalla”

Tampereen Heittoniitynkujalle kohoaa parhaillaan Jatke Oy:n toimesta kaksi Tampereen Vuokrasäätiön kerrostaloaSuomalaisessa rakennusalan konsernissa Jatke Oy:ssä kiinnostuttiin Jackon Step Roll -askeläänieristeestä jopa totuttua ripeämmän asennustavan ansiosta. 

– Jackon Step Roll -askeläänieristeen suurimmat edut ovat pinnoitteiden limittyvyys sekä rullamuoto. Aukipotkaisutyyli on kätevä työmaalla ja tekee asentamisesta nopeampaa. Myös varastointi on helppoa, vastaava työnjohtaja Marko Pohjolainen Jatke Oy:stä kertoo.

Pohjolainen kannustaakin seuraamaan uusia innovaatioita alalla ja tutustumaan niiden tarjoamiin etuihin.

– Esimerkiksi meillle Jackon Step Roll ei ollut entuudestaan tuttu, mutta kiinnostuimme siitä heti tuotteesta kuultuamme. Ominaisuudet kuulostivat erinomaisilta. On järkevää tutustua itselle vieraisiin tuotteisiin. Jos uusia innovaatioita ei kokeile, jää paitsi niiden tuomista eduista.

”Suosittelen kaikkiin kohteisiin, joissa on lattialämmitys”

Jackon Step Roll -askeläänieristeen suurimpiin etuihin lukeutuu nopean asennustavan ohella sen kyky pelata erinomaisesti yhteen lattialämmitysputkien kanssa. Pinnassa oleva muovikalvo toimii valusuojan ohella kiinnitysalustana lattialämmitysputkille. Tuotteessa olevan teipillisen overlapin ansiosta saumoja ei tarvitse erikseen teipata. Tiivis valusuoja estää märkien tasoitemassojen tai betonivalun pääsemisen ääniteknisesti vääriin paikkoihin. 

– Suosittelen tätä askeläänieristettä lämpimästi kaikkiin kohteisiin, joissa on lattialämmitys. Tuotteen lisäksi olemme tyytyväisiä Jackoniin: toimitukset tulevat sovitusti ja asiakasta palvellaan asiantuntemuksella. Me esimerkiksi tutustuimme tuotteeseen Jackonin edustajan kanssa hyvissä ajoin ennen tilauksen tekemistä ja töiden aloittamista.

– Pidämme myös siitä, että Jackon Step Roll -askeläänieristeet valmistetaan kokonaan Suomessa, Pohjolainen lisää.

Kiinnostuitko Jackon Step Roll -askeläänieristeestä? Katso tarkemmat ominaisuudet »