Someikonit

EPS- ja XPS-eristeet

 

Jackon Seinä- ja Kattoelementit

Rakentamisen järjestelmät

Jackoboard Märkätilalevyt

Tekniset komponentit ja pakkaustuotteet solumuovista 

EPS-solumuoviset Kalalaatikot
ammattilaisten tarpeisiin

Tuplex lattian alusmateriaalit

Euroopan johtavan eristevalmistajan ratkaisut – lisää käyttökohteita, enemmän mahdollisuuksia.

Kuumaa, kosteaa tai jäätävän kylmää. Kun on kasvanut ja toiminut aina pohjoisessa, tietää miten rakennetaan oikein. BEWI-konserniin kuuluva Jackon Finland tuottaa rakentamiseen ja teollisuudelle nykyaikaisia, energiatehokkaita ratkaisuja ja komponentteja.

Jackonin tuotteiden ja ratkaisujen avulla tuotat uusia mahdollisuuksia myös asiakkaallesi. Meillä on alueemme markkinajohtajan resurssit palvella ja pitkä kokemus vaativistakin kohteista. Jackon on oman alansa edelläkävijä ja suunnannäyttäjä. 

AJANKOHTAISTA  AMMATTILAISILTA

18.03.2023

Mittaamme toimitustemme laatua tekstiviestillä - muistathan vastata

Tavoitteena 100 % asiakastyytyväisyys. Me Jackon Finlandilla panostamme paljon asiakastyytyväisyyteen. Tavoitteenamme on palvella vankalla ammattitaidolla: reagoimme nopeasti ja teemme kaikkemme varmistaaksemme tuotteidemme korkean laadun. Myös toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa.

Lue lisää »

02.03.2023

Oikeanlainen pakkaus, turvallinen toimitus

Solumuoviset pakkausratkaisut varmistavat turvallisen toimituksen. Tiesitkö, että saat meiltä pakkaustuotteita sekä standardikoossa että räätälöitynä yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin? Jackonin solumuoviset pakkausratkaisut varmistavat turvallisen toimituksen asiakkaalle asti – kuljetitpa tuotteesi lähelle tai kauas.

Lue lisää »

23.02.2023

Kysytty uutuus nyt meiltä! 1 200 mm leveä märkätilalevy

Erittäin kevyt ja leveä Jackoboard Märkätilalevy. Jackoboard Märkätilalevy on nopein tapa rakentaa ja saneerata. Kosteudenkestävä, turvallinen ja helppokäyttöinen märkätilalevy tarjoaa valmiin alustan laatoitukselle. Nyt saatavilla uusi, aiempaa leveämpi koko.

Lue lisää »

29.11.2022

Palvelemme myös joulunalusaikaan

Jackon Teollisuustuotteet palvelee kattavasti myös joulunalusaikaan. Katso poikkeusaukioloaikamme.

Lue lisää »
CASE ”Tärkeintä oli tietenkin lämmöneristyksen selvä parantaminen”

”Tärkeintä oli tietenkin lämmöneristyksen selvä parantaminen”

Noin viiden kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitsevassa Jyrkkälässä kohoaa 17 kerrostaloa. Ne kaikki kokivat vuosina 2014–2018 mittavan saneerauksen, jonka konkreettisista hyödyistä alueen asukkaat saavat nauttia vielä näin vuosienkin jälkeen. Lisälämmöneristeeksi valikoitui oikeutetusti Jackonin EPS-seinäeriste.

Lue lisää »
CASE Jackoboard® Märkätilalevyt kylpyhuoneisiin ja muihin kosteisiin tiloihin: ”Valmista tulee vauhdilla”

Jackoboard® Märkätilalevyt kylpyhuoneisiin ja muihin kosteisiin tiloihin: ”Valmista tulee vauhdilla”

Tampereen Omena-hotelli kokee täyden muodonmuutoksen keväällä 2021 korjausrakentamisen ja taloteknisten palveluiden asiantuntijan Constin käsissä. Jackoboard® Märkätilalevyillä on onnistumisessa iso rooli – niiden ansiosta hotellin 136 kylpyhuoneeseen syntyy nopeasti valmista laatoitettavaa pintaa.

Lue lisää »
CASE Jackonin EPS-helmet toimivat loistavasti ensiaputuotteissa

Jackonin EPS-helmet toimivat loistavasti ensiaputuotteissa

Kotimainen Mediseam Oy valmistaa tyhjiöpatjoja ja -lastoja, joiden sisällä on Jackonin EPS-helmiä. Laadukkaat ja kestävät tuotteet menevät pieneen tilaan, eikä turvallinen EPS anna periksi toistuvassakaan tyhjiöinnissä.

Lue lisää »
Sisältö

Jackon LinkedIn

Euroopan johtava pakkaus-, komponentti- ja eristysratkaisutoimittaja BEWI ASA on ostanut Jackon Holding As:n. Yrityskaupan myötä tuotevalikoima ja asiantuntemus kasvavat entisestään. Jatkossa asiakkaille tarjotaan entistäkin kattavampia ratkaisuja niin rakentamisen kuin teollisuuden käyttöön.

Lue tiedote aiheesta »

Sisältö

Jackon LinkedIn

Nopeaa, helppoa ja kustannustehokasta: Ringmur® Sokkeli ja Jackon® Anturamuotti ovat nykyaikaisia menetelmiä arvostavan rakentajan valinta. Sokkeli mahdollistaa perustusten tekemisen ennätysajassa, anturamuotti tarjoaa puolestaan vaivattoman ratkaisun anturoiden valamiseen omakotitalo-, rivitalo- ja teollisuusrakennuksissa.

Tutustu tarkemmin »

Jackon LinkedIn

Tutustu pohjoismaiden johtavan eristevalmistajan ratkaisuihin! Jackon Finlandin kattavan tarjonnan avulla tuotat uusia mahdollisuuksia myös asiakkaillesi, oli sitten kyseessä eristäminen, rakentamisen järjestelmät, tekniset komponentit tai vaikka elintarvikkeiden pakkaaminen – käyttökohteita on lähes loputtomasti.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme Competence Centeriin Sastamalaan! Lue lisää ja varaa vierailuaika »

Sisältö

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Kiitos yhteydenotosta, otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

KLIKKAA MISTÄ OLET KIINNOSTUNUT JA JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen
järjestelmät

Pakkaustuotteet

Pakkaustuotteet

Kalalaatikot

Kalalaatikot

Tekniset komponentit

Tekniset
komponentit

Muu

Joku muu?