Someikonit

BEWI KONSERNI

BEWI on Euroopan johtava pakkausten, komponenttien ja eristysratkaisujen toimittaja. Sitoutuminen kestävään kehitykseen näkyy koko arvoketjussa raaka-aineen tuotannosta lopputuotteiden kierrätykseen asti. BEWI ASA on listattu Oslon pörssissä. Jackon Finland on ollut osa BEWI-konsernia syksystä 2022 lähtien.

BEWIn liiketoiminta-alueet

BEWI tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja ratkaisuja. Toiminta perustuu integroituun liiketoiminta-malliin ja viiteen liiketoiminta-alueeseen. Tavoitteena on luoda tuotantoketjun loppupäässä merkittävää arvoa, joka perustuu vahvoihin asemiin tuotantoketjun alkupäässä. Liiketoiminta-alueiden välillä on suuria synergiaetuja, lisäksi ne vahvistavat konsernin kykyä kestää markkinoiden muutoksia.

 • Kiertotalous
  Käytetyn materiaalin kerääminen ja kierrätys: hiilidioksidipäästöjen vähentäminen luotaessa laadukkaita tuotteita ja materiaaleja.
 • Raaka-aineet
  Valkoisen ja harmaan paisutetun poly-styreenin EPS:n, yleiskäyttöisen poly-styreenin PPS:n sekä biovaahdon tuotanto. Biovaahto on täysin biopohjainen hiukkasvaahto. Raaka-aineesta noin 50 % myydään sisäisesti ja noin 50 % ulkoisesti.
 • Eristäminen
  Eristystuotteiden valmistus rakennusteollisuuden ja infrastruktuurialojen käyttöön.
 • Pakkaukset ja komponentit
  Vakiomuotoisten ja räätälöityjen pakkausratkaisujen ja teknisten komponenttien toimitus asiakkaille eri teollisuudenaloilla.
 • Autoteollisuus
  Euroopan johtava paisutetusta polypropeenista EPP:stä valmistettujen osien tuottaja autoteollisuuden ja logistiikan käyttöön.

BEWI konsernin vuosittainen liikevaihto on n. 1 500 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on noin 3400 henkilöä, 80 eri tuotantolaitoksella, 13 eri maassa.

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Kiitos yhteydenotosta, otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

KLIKKAA MISTÄ OLET KIINNOSTUNUT JA JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen
järjestelmät

Pakkaustuotteet

Pakkaustuotteet

Kalalaatikot

Kalalaatikot

Tekniset komponentit

Tekniset
komponentit

Muu

Joku muu?