Someikonit

Laatujärjestelmät

Keskitymme laatuun, joustavaan toimintaan ja turvallisiin toimituksiin. Toimintaamme ohjaa laadunhallintajärjestelmä, joka takaa toimintamme luotettavuuden ja käytännölliset pakkausratkaisumme. Tuotannossa käytämme huipputeknologiaa edustavia koneita. Asiakkaamme hyötyvät myös pitkäaikaisesta yhteistyöstä raaka-aine- ja laitteistotoimittajien kanssa.

Rakentamisen tuotteet

Sertifiointilaitos DNV on myöntänyt Rakentamisen tuotteita valmistaville Sastamalan kahdelle tehtaalle sekä Rovaniemen tehtaallemme sertifikaatit siitä, että yrityksemme laatujärjestelmä täyttää johtamisjärjestelmästandardin ISO 9001:2015, ympäristönhallintastandardin ISO 14001:2015 ja työterveys- ja työturvallisuusstandardin 45001:2018 vaatimukset.

Sertifikaatit »

Teollisuustuotteet

Sertifiointilaitos Lloyd on myöntänyt Teollisuustuotteita valmistaville Muurlan ja Sastamalan tehtaillemme sertifikaatit siitä, että yrityksemme laatujärjestelmä täyttää laadunvarmistusstandardin ISO 9001:2015, ympäristönhallintastandardin ISO 14001:2015, työterveys- ja työturvallisuusstandardin 45001:2018 sekä autoteollisuuden IATF 16949:2016 -standardin vaatimukset.

Sertifikaatit »

 

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Kiitos yhteydenotosta, otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

KLIKKAA MISTÄ OLET KIINNOSTUNUT JA JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen
järjestelmät

Pakkaustuotteet

Pakkaustuotteet

Kalalaatikot

Kalalaatikot

Tekniset komponentit

Tekniset
komponentit

Muu

Joku muu?