Someikonit

Asennus

Jackoboard® Märkätilalevyt voidaan kiinnittää suoraan kivi- tai betoniseinään ja puu- tai metallirungon päälle. Märkätilalevyt peittävät seinän halkeamat, tasoittavat epätasaisuudet ja suoristavat seinät. Levyt ovat kevyitä nostaa ja kantaa. Asennus on nopeaa ja lopputulos ammattimainen.

Katso kuinka kiinnität Jackoboard® Märkätilalevyt

Remontoitavana on vanha kylpyhuone, jossa on kiviseinät. Suosittelemme 10, 12 tai 20 mm:n paksuisia Jackoboard® Märkätilalevyjä. Märkä tilalevy peittää seinän halkeamat, tasoittaa epätasaisuudet ja suoristaa seinät.

Poista kaikki irtonainen materiaali seinältä ennen asennusta.

Mittaa ja merkitse levyn haluttu korkeus tai pituus. Leikkaa levyt mattoveitsellä yhdeltä puolelta, taita ja viimeistele leikkaus toiselta puolelta.

Kiinnitä levy seinään suuren laatan tavoin ja varmista suoruus vesivaakaa käyttäen. Mikäli kiinnityslaastin kiinnittymistä seinään ei pystytä toteamaan, kiinnitys tulee varmistaa ankkurinauloja käyttäen. Tarkemmat ohjeet asennuksesta ja vedeneristämisestä erillisellä ohjeella.

Mikäli Jackoboard® Märkätilalevyn kiinnittäminen kiinnityslaastin avulla ei onnistu alustan epätasaisuuden takia, voidaan käyttää laastinokareilla pistemäisesti tehtävää pistekiinnitystä sekä lisäksi laastinokareiden kohdalle laitettavia ankkurinauloja.

Pistekiinnitystä käytettäessä rakennuslevyjen tulee olla vähintään 20 mm paksuisia. Leikkaa levyt ensin oikean kokoisiksi ja merkitse laastinokareiden paikat lyömällä levyyn reiät ruuvimeisselillä tai naskalilla.

Lisää reikien päälle laastinokareet. Nosta levy seinää vasten ja naputtele varovasti paikalleen kumivasaralla. Kun laastinokareet ovat täysin kuivuneet, poraa aiemmin lyötyjen reikien läpi 8 mm:n reiät ja kiinnitä levyt Jackoboard® Ankkurinauloilla.
Kaikki levyjen saumat tulee käsitellä erillisen vedeneristysohjeen mukaisesti.

Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3
Kuva 1

Jackoboard® Märkätilalevyt voidaan asentaa suoraan puu- tai metallirankarungon päälle.

Kun runkojako on k600, käytettävien levyjen paksuuden on oltava vähintään 20 mm. Kun runkojako on k300, on käytettävä vähintään 10 mm paksuja märkätilalevyjä.

Mittaa ja merkitse levyn haluttu korkeus tai pituus. Leikkaa levyt veitsellä yhdeltä puolelta, taita ja viimeistele leikkaus toiselta puolelta.

Kiinnitä levyt saumakohdistaan ruuveilla ja aluslevyillä. Suositeltu kiinnityskohtien välinen etäisyys on korkeussuunnassa 300 mm. Käytä ruuvia, joka on vähintään 20 mm levyn paksuutta pidempi. Tarkemmat ohjeet asennuksesta ja vedeneristämisestä erillisellä ohjeella.

Tee ylimääräisiä vahvistuksia rankarakenteeseen pesualtaiden, kaappien ja muiden raskaiden esineiden kiinnittämistä varten tai mikäli haluat tavallista jäykemmän alustan laatoitukselle.

Kaikki levyjen saumat tulee käsitellä erillisen vedeneristysohjeen mukaisesti.

Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3
Kuva 4
Kuva 5

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Kiitos yhteydenotosta, otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

KLIKKAA MISTÄ OLET KIINNOSTUNUT JA JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen
järjestelmät

Pakkaustuotteet

Pakkaustuotteet

Kalalaatikot

Kalalaatikot

Tekniset komponentit

Tekniset
komponentit

Muu

Joku muu?