Someikonit

Sisustus ja kotelointi

Jackoboard® Märkätilalevy on enemmän kuin vain levy. Sen avulla voit luoda yksilöllisen ja uniikin kylpyhuoneen, joka on lisäksi kosteudenkestävä ja ammattimainen. Märkätilalevyn avulla kalusteet, pesualtaat ja pöytätasot saa helposti sopimaan muihin pintoihin. Levyt kiinnitetään liuotinaineettomalla asennusliimalla tai suuremmat kalusteet ruuveilla ja kiinnikkeillä. Valikoimissa on myös taipuisa levy kaarevia muotoja varten. 

Katso kuinka rakennat ja koteloit:

Leikkaa kantava rakenne pistosahalla ja kiinnitä se lattiaan ja seinään liuotinaineettomalla asennusliimalla. Varmista kiinnitys tarvittaessa ruuveilla. Levyn on oltava vähintään 30 mm paksu. Runkolevyjen etäisyys saa olla korkeintaan 400 mm.

Aseta taipuisa levy viillotettu puoli alaspäin ja kiinnitä se liimaamalla. Saat lisätukevuutta kiinnittämällä levyn sieltä täältä ruuveilla. Tämän jälkeen voit laatoittaa rakennelman.

Taipuisien Jackoboard® Märkätilalevyjen hyödyntämisessä on vain mielikuvitus rajana

Kuva
Kuva
Kuva

Piirrä pesualtaan ääriviivat suoraan 50 mm paksulle märkätilalevylle. Sahaa levyyn aukko, kiinnitä kaluste ja laatoita pinta.

Valikoimaamme kuuluu erilaisia hyllyjä ja allaspöytiä valmiina rakennussarjoina. Kalusteet toimitetaan osina, tarvittavat kiinnitysosat sisältyvät pakettiin.       

Kuva
Kuva

Ennen kuin aloitat koteloinnin, tarkasta, että kaikki tekniset asennukset kuten vesi, viemäri ja mahdolliset porealtaan putket toimivat oikein. Piirrä kylpyammeen ääriviivat märkätilalevylle ja sahaa levyyn aukko, joka on pari senttimetriä ääriviivojen sisäpuolella. Näin levy asettuu kylpyammeen reunan alapuolelle. Piirrä myös, kuinka kauaksi kotelo ulottuu kylpyammeesta ja leikkaa levy sen mukaan.

Vihje! Yritä sovittaa kylpyammeen ympärillä olevan reunan leveys kylpyhuoneen laattojen kokoon.

Mittaa korkeus lattiasta kotelon reunana toimivan märkätilalevyn alapuolelle. Leikkaa levyn alapuoliset tuet ja liimaa ne kiinni etulevyyn. Suosittelemme, että koteloinnissa käytetään 50 mm:n paksuista levyä ja että alapuoliset tuet kiinnitetään k300-jaolla. Kiinnitä etulevyt lattiaan liimalla. Viimeistele kotelointi liimaamalla kylpyammeen ympärille tuleva reunalevy.

HUOM! Tee luukku kylpyammeen alustan tarkistamiseksi ja tuulettamiseksi.

Etulevyyn saadaan kaarevia muotoja joko leikkaamalla levyyn uria tai käyttämällä valmiiksi viillotettuja taipuisia levyjä.
 

Kuvat
Kuvat
Kuvat
Kuvat

Putket voidaan koteloida nopeasti Jackon-kulmaosan avulla. Kiinnitä kulmaosa soveltuvilla kiinnikkeillä. Kiinnikkeiden etäisyyden on oltava korkeintaan 80 cm. Vaihtoehtoisesti voit käyttää laastia tai liuotin aineetonta asennusliimaa.

Kuva 1
Kuva 2
Kuva 2
Kuva 2

Tee ylimääräisiä kiinnityskohtia pesualtaiden, kaappien ja muiden raskaiden esineiden kiinnittämistä varten. Asenna seinä-WC toimittajan ohjeiden mukaisesti.

Kuva

Pyyhetankojen, WC-rullan pidikkeiden ja muiden kevyiden esineiden kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset poran, ruuveja sekä kiinnitystulppia.

  • Poraa poralla laattaan ja levyyn reikä.
  • Aseta reikään kiinnitystulppa, joka soveltuu käytettäväksi XPS-levyjen kanssa.
  • Kiinnitä esine ruuvaamalla kiinnitysruuvi tulppaan. 
Kuva

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Kiitos yhteydenotosta, otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

KLIKKAA MISTÄ OLET KIINNOSTUNUT JA JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen
järjestelmät

Pakkaustuotteet

Pakkaustuotteet

Kalalaatikot

Kalalaatikot

Tekniset komponentit

Tekniset
komponentit

Muu

Joku muu?