Someikonit

Elementin ominaisuuksia

Nopea ja helppo asentaa ja työstää

Jackon Elementtien asennus on nopeaa ja helppoa, joten rakennusaika jää lyhyeksi. Yhdellä asennuksella syntyy kaksi valmista pintaa sekä seinissä että katoissa. Jackon Elementit soveltuvat kaikkiin runkoratkaisuihin ja myös arkkitehtonisesti vaativiin kohteisiin, sillä elementtien hyvä työstettävyys antaa mahdollisuuksia näyttäviin ratkaisuihin. Elementtien keveys vaikuttaa alentavasti rakennuksen perustamiskustannuksiin.

Säästää lämmityskuluissa ja ylläpidossa

Jackon Elementtien erinomaisen lämmöneristyskyvyn ansiosta rakennuksen lämmityskustannukset pysyvät pieninä ja valmiiksi käsitellyt pinnat minimoivat huoltokustannuksia. Jackon Elementit täyttävät uusimmat lämmöneristysvaatimukset.

Kosteus- ja kylmätekninen varmuus

Jackon-elementtijärjestelmä tarjoaa kosteusteknisesti luotettavan ja turvallisen ratkaisun kaikissa olosuhteissa. Umpisoluisen rakenteen ansiosta elementtiytimen (EPS) vedenimevyys on olematon. Tiiviit saumat ja pinnat estävät tehokkaasti kosteuden tunkeutumisen rakenteisiin ja ehkäisevät näin rakenne- ja eristysvaurioiden syntymisen. Jackon Elementeillä on myös poikkeuksellisen hyvät lujuusominaisuudet.

Ei lahoa eikä homehdu - hygieninen ja ympäristöystävällinen

Jackon Elementtien eristeenä käytettävä paisutettu polystyreeni (EPS) on myrkytön materiaali, joka ei lahoa, vety eikä homehdu. Jackon Elementti täyttää elintarviketeollisuuden korkeat hygieniavaatimukset ja on siten erinomainen rakennusmateriaali elintarviketeollisuuden kohteissa.

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Kiitos yhteydenotosta, otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

KLIKKAA MISTÄ OLET KIINNOSTUNUT JA JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen
järjestelmät

Pakkaustuotteet

Pakkaustuotteet

Kalalaatikot

Kalalaatikot

Tekniset komponentit

Tekniset
komponentit

Muu

Joku muu?