Someikonit

Ringmur® Sokkeli on huoltovapaa järjestelmä

Ringmur® Sokkeli on testattu ja energiatehokas rakennusjärjestelmä maanvaraisille lattioille.

Katso tuote-esite: Ringmur Sokkeli »

Elementit toimivat perustuksen muottina ja molemminpuolisena eristyksenä. Ringmur® Sokkeli toimitetaan betonipohjaisella kuitusementtilevyllä päällystettynä. Kuitusementtilevy on huoltovapaa, pakkasenkestävä ja siinä on betonia muistuttava pinta. Luonnollisen kuivumisen ja liikkumisen aiheuttamat mahdolliset halkeamat ovat luonteeltaan kosmeettisia eikä niillä ole vaikutuksia perustuksen kantokyvylle.

Perustuselementit toimitetaan kahtena pituutena, kolmena eri mallina (käytetyin on malli RSB 148–198 mm paksuisille seinille) ja neljänä korkeutena, jotka antavat monia yhdistelmävaihtoehtoja. Jackonin perustusvalikoima on markkinoiden laajin, kokonaisuus toimitetaan nurkkaratkaisuilla, elementtilukoilla ja täytemassalla.

Kuva

Miksi kannattaa valita Ringmur®

Ringmur® Sokkeli on helppo ja nopea asentaa, ja kevyen harkon eristyskyky on hyvä. Rakennusmenetelmä takaa turvallisen, vakaan ja hyvin eristetyn maanvaraisen lattian. 

Ringmur® vastaa moneen rakennuksen muotoon ja perustusten rakenteeseen liittyvään haasteeseen. Valitse harkon malli maaperän ominaisuuksien ja muiden rakenteiden mukaan. Ringmur® Sokkeli vähentää lattian ja perustuksen välisen kylmäsillan minimiin, nostaa rajakohdan lattialämpötilaa, parantaa asumismukavuutta ja laskee energiankulutusta.
 

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Kiitos yhteydenotosta, otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

KLIKKAA MISTÄ OLET KIINNOSTUNUT JA JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen
järjestelmät

Pakkaustuotteet

Pakkaustuotteet

Kalalaatikot

Kalalaatikot

Tekniset komponentit

Tekniset
komponentit

Muu

Joku muu?