Someikonit

ThermiSol® Platina Lattia

Jackon

ThermiSol® Platina Lattia on erittäin tehokas ratkaisu lattioiden eristykseen. Se sopii erityi- sesti matala- ja passiivienergiatalojen ala- pohjaratkaisuihin. Saat enemmän vähemmällä – jopa neljänneksen enemmän energiatehokkuutta kuin perin- teisillä eristeillä.

ThermiSol® Platina -eristeiden valmistusmateriaalina käytetään grafiittia sisältävää Neopor®-raetta, jonka eristysominaisuudet ovat ylivertaiset. Maanvastaisen alapohjan reuna-alueilla ei tar- vita lisäeristystä kun eristepaksuus on 200 mm tai enemmän. Rakentaminen nopeutuu, kun pohjatyöt voi tehdä samaan tasoon.

  • Sopii erinomaisesti matalaenergiataloihin
  • Helppo asentaa työmaalla suuren levykoon ansiosta
  • Jopa 20–25 % parempi energiatehokkuus
  • Lisää energiataloudellisuuden ohella asumismukavuutta

Platinalla aina passiivitaloksi saakka

Matalaenergiatalojen rinnalle ovat nousemassa passiivitalot, joiden lämmöneristävyys on huippuluokkaa. Keski-Euroopan ilmastossa passiivitaloihin ei tarvitse asentaa lämmitysjärjes- telmää lainkaan ja Suomen oloissa, talvesta riippuen, talon lämmitykseen tarvitaan ulkopuolista järjestelmää ainoastaan 2–3 kuukautta. Erinomaisen eristystehon ansiosta Platina- eristeet sopivat oivallisesti matala- ja passiivienergiatalojen lämmöneristeiksi.

Platina-eristeet lisäävät energiataloudellisuuden ohella asumis- mukavuutta. Eristeillä saavutetaan vuonna 2010 voimaan tulleet lämmöneristys- määräykset lähes entisillä rakennepaksuuksilla. ThermiSol® Platina Lattialle on myönnetty VTT-C-3094-08-sertifikaatti ja se kuuluu M1-päästö- luokan eristemateriaaleihin.

Thermisol® Platina Lattia
Levykoko 1000 x 1200 mm
Varastopaksuus 50, 100 mm
Pakkauskoko 0,6 m2
Lambda-arvo λD 0,031 W/mK

 

ThermiSol® Platina katto_24684

Katso myös EPS Lattia

ThermiSol® EPS Lattia -eristeet ovat turvallinen ja perinteinen valinta niin sokkelin sisäpuolen, alapohjan kuin lattian eristämiseen. Tuotteiden lujuus sallii myös paksut eristekerrokset ilman rakenteisiin syntyviä haitallisia painaumia.

Tutustu »

EPS Lattia