Someikonit

Cellplast är ett lätt,
hållbart och funktionellt val.

Förpackningsprodukter – Jackon tillhandahåller kostnadseffektiva och tekniskt funktionella förpackningar för industrins behov. Förpacka lätt och säkert.

Har du en produkt som måste transporteras lång väg och vara hel när den kommer fram? De expanderade cellplasterna EPP, EPS och EPE är utmärkta material för förpackningslösningar. Med hjälp av 3D-modellering och prototyper säkerställer vi det bästa, anpassade skyddet för dina produkter.

Med sofistikerad design och modern utrustning görs lätta, rena material ännu lättare – och samtidigt sparar vi miljön. Vi är även en innovativ partner som känner till behoven och materialen inom olika branscher.

Bekanta dig med förpackningslösningarna »

Fisklådor - Med våra fisklådor säkerställer du en oavbruten kylkedja från fiskaren till slutanvändaren.

Jackon fisklådorna är ett bekvämt sätt att säkra kylkedjan. Den lätta, hållbara och värmeisolerande EPS-lådan används särskilt i primärproduktionen i Östersjöregionen och inte utan anledning - kartonglådan isolerar inte och den tål inte vikt samt användning av en vikningsmaskin krävs.

Fisklådorna är även lämpliga för förvaring av både färsk och rökt fisk. Förutom lådor i olika storlekar tillhandahåller vi även presentlådor. Materialet är återvinningsbart och är av livsmedelskvalitet, rent och transportbeständigt.

Mer om fisklådorna »

Tekniska komponenter – Till och med komplexa delar tillverkas av oss i millimeterprecision, utan kemikalier. Klara att användas direkt från formen.

Jackons tekniska komponenter används i flera olika branscher. Med 3D-ritningar och prototyper säkerställer vi optimala resultat – av material som uppfyller kraven. Den konstruktiva komponenten kan samtidigt fungera som isolering, dämpning och skydd.

Den moderna utrustningen och råmaterialen samt designkunskapen ger en enorm fördel åt Jackons kunder. Den elektroniska och expanderade delen som tillverkas i en helautomatiserad maskin har en utmärkt ytkvalitet som kan mönstras med laser.

Användningsområden »

En bra isolering är effektiv och säker, oavsett vad du använder den till.

EPS, Platina, Jackofoam® XPS och Super XPS® med 25 % bättre isolering är utmärkt för sandwich-konstruktioner. Tack vare sin låga fuktabsorption och goda vidhäftning har många lastbilar och husvagnar en Jackon-kärna. De icke-möglande, fiberfria och till 100 % återvinningsbara materialen lämpar sig även som isolering i dörrar och de uppfyller de krävande värmeisolationsklassificeringarna.

Jackon tillverkar även kärnor för bryggpontoner. Jackon EPS och Jackofoam ® XPS är ett utmärkt tätt och fuktbeständigt innermaterial för betong- och pontonbryggor av plast.

Läs mer »

Försäljning av industriprodukter

E-postadresserna är i formatet förnamn.efternamn@jackon.fi

Juhana Peltola

Försäljningschef, Skurna produkter
Juhana Peltola
Tel. +358 50 344 8118

Ville Törnebladh

Försäljningschef, Tekniska komponenter och Förpackningsprodukter
Ville Törnebladh
Tel. +358 400 803 457

Anne Hakala

Försäljningschef, Livsmedelsförpackningar
Anne Hakala
Tel. +358 50 377 1832

Immo Toivonen

Produktplanering
Immo Toivonen
Tel. +358 40 503 6473

Joni Järvinen

Projektingenjör
Joni Järvinen
Tel. +358 44 016 0888

myynti@jackon.fi

Kundtjänst och beställningar
myynti@jackon.fi
Tel. +358 10 8419 222

Sami Puronummi

Kommersielldirektör, Industriprodukter
Sami Puronummi
Tel. +358 40 778 8435

Tack för att du kontaktar oss, vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt!

KLICKA PÅ VAD DU ÄR INTRESSERAD AV OCH LÄMNA EN KONTAKTBEGÄRAN

Eristeet

Isoleringsmaterial

Elementit

Element

Märkätilalevyt

Våtrumsskivor

Rakentamisen järjestelmät

System för
byggande

Pakkaustuotteet

Förpackningsprodukter

Kalalaatikot

Fisklådor

Tekniset komponentit

Tekniska
komponenter

Muu

Någon annan?