Someikonit

Branschlösningar för olika produktbehov

EPP (expanderad polypropylen) är en utmärkt lösning när goda isoleringsegenskaper behövs. I cellplastförpackningarna hålls varma produkter varma och kalla produkter hålls kalla. Förpackningarna kan användas flera gånger, de är tvättbara och har god värmebeständighet. EPP fungerar även som brandskyddsmaterial.

Elektronik- och metallindustrin drar nytta av EPP  tack vare dess utmärkta energiabsorptionsvärde. Transportförpackningar som är lämpliga för både känslig och tung utrustning återgår till sin ursprungliga form efter slag. Dissipativ EPP passar perfekt för den elektriska industrin tack vare sin kontrollerade elektriska ledningsförmåga. Förpackningsmaterialet skyddar mot statisk urladdning under transporten.

Om det för transporten av förpackningen behövs långsiktig mekanisk hållbarhet, så densiteten för EPP bytas i enlighet med användningsändamålet. Den högre densiteten är lämplig exempelvis för förpackning av roterande komponenter eller för transport av livsmedel.

Toimii runkomateriaalina

Fungerar som rammaterial

EPP (är en bra materiallösning för t.ex. luftkonditioneringsapparatens rammaterial). UL-godkänt tungmetallfritt brandhärdigt material som skapar en säker produktlösning. Genomförandet med cellplast sparar monteringskostnader, isolerar ljud, kallt och varmt. Dessutom är helheten lätt.

Sopii ruoan kuljetukseen

Lämpar för transport av mat

För livsmedel och matdistribution är EPP ett hållbart material. Produkterna tål maskintvätt och olika hygieniska rengöringar. Produkten på bilden isolerar temperaturerna för kall och varm mat i samma förpackning. Våra produkter som kommer i kontakt med livsmedel uppfyller kraven i förordningen (EG) nr 1935/2004.

Lokeroi erilaiset osat

Indelar de olika delarna i fack

Produkten, som behöver ett bra skydd för transporten och välplanerade fack för de olika komponenterna, är tillverkad av cellplast. När produkten måste förvaras eller förpackas flera gånger EPP-cellplast en bra lösning. Den lätta förvarings-/transportförpackningen planeras alltid i enlighet med kundens behov. 

Suojaa herkät komponentit

Skyddar känsliga komponenter

Exempel på en produkt för vilken man i början använde cellplast som förpackningsdämpare, men man upptäckte sedan att den hållbara cellplasten fungerar som skydd för produktens känsliga komponenter. EPP-cellplast skyddar produkten mot kyla, värme och stötar. 

Kasvualusta

Ett säkert växtunderlag

EPS odlingsunderlag för sallader, plantor och örter. Växtsjukdomar förekommer inte i EPS-materialet. Odlingsunderlagen kan tvättas och användas flera gånger. Det begagnade odlingsunderlaget är lätt att återvinna. Odlingsunderlaget skyddar också växterna mot kyla. 

Kosketuskelpoinen elintarvikkeille

Beröringslämplig för livsmedel

Cellplastmaterialen EPS och EPP är beröringslämpliga för livsmedel. Alla förpackningar samt tekniska produkter inom livsmedelsindustrin kan tryggt verkställas med cellplast. Produkterna är mycket lätta eftersom de i genomsnitt innehåller 95 % luft av sin volym.  

Tack för att du kontaktar oss, vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt!

KLICKA PÅ VAD DU ÄR INTRESSERAD AV OCH LÄMNA EN KONTAKTBEGÄRAN

Eristeet

Isoleringsmaterial

Elementit

Element

Märkätilalevyt

Våtrumsskivor

Rakentamisen järjestelmät

System för
byggande

Pakkaustuotteet

Förpackningsprodukter

Kalalaatikot

Fisklådor

Tekniset komponentit

Tekniska
komponenter

Muu

Någon annan?