Someikonit

Solumuovien ominaisuudet

Myrkytön

Paisutettu solumuovi on turvallinen, myös elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin hyväksytty materiaali. Valmistuksessa ei käytetä ns. freoneja. Ponneaineena käytettävä pentaani on ilmakehän otsonikerrokselle vaaratonta, eikä materiaalissa ole mitään terveydelle tai ympäristölle haitallisia aineita tai kaasuja. Tuotteet ovat myrkyttömiä, hajuttomia ja pölyämättömiä, eivätkä sisällä irtoavia kuituja.

Valmistus

Monimutkaiset rakenteet ja osien millintarkat mitat asettavat tiukat vaatimuksen tuotantokoneille. Monikäyttöiset ja modernit laitteet ja raaka-aineet sekä suunnittelutaidot antavat Jackonille valtavan edun.

Esipaisutetut helmet syötetään elektroniseen ja täysin automatisoituun konemuottiin, jossa ne liitetään lopputuotteeseen paineella ja höyryllä. Osaan, joka paisutetaan muotissa tulee erinomainen pinnan laatu.

EPP ja EPE osat lämpökäsitellään uunissa, jossa muovihelmien sisäinen paine vakautuu ja tuotteet asettuvat lopullisiin mittoihin. EPS-tuotteet ovat heti muotista irrottamisen jälkeen valmiit. 

Kierrätys

Solumuoviset tuotteet voidaan kierrättää monin eri tavoin tuotteen elinkaaren tullessaan päätökseen. Se voidaan rouhia ja käyttää uudelleen pakkausten ja eristepaneeleiden valmistuksessa, tai se voidaan sekoittaa kevytbetoni tuotteisiin. Sekoittamalla rouhittua solumuovia maaperään saat kuohkean kasvualustan tai materiaalia, joka auttaa veden viemäröinnissä. Vuonna 2022 valikoimamme täydentyi 25 % kierrätettyä materiaalia sisältävällä EPP:llä, joka pidentää raaka-aineen elinkaarta entisestään.

Polttaminen

Kierrättäminen ei ole aina taloudellisin tai ympäristöystävällisin ratkaisu. Siinä tapauksessa energian talteenotto tai polttaminen on paras vaihtoehto. Polttamalla solumuovia riittävän korkeassa lämpötilassa tai sekoitettuna jätteeseen, voit saada korkean lämpöarvon ja vähentää jätteiden polton päästöjä.  Kaatopaikalla solumuovit ovat vakaa ja myrkytön jäte.

Suunnittelu

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Kiitos yhteydenotosta, otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

KLIKKAA MISTÄ OLET KIINNOSTUNUT JA JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen
järjestelmät

Pakkaustuotteet

Pakkaustuotteet

Kalalaatikot

Kalalaatikot

Tekniset komponentit

Tekniset
komponentit

Muu

Joku muu?