Someikonit

Toimialaratkaisuja erilaisiin tuotetarpeisiin

EPP (expanded polypropylene) on erinomainen ratkaisu, kun tarvitaan hyviä eristysominaisuuksia. Solumuovipakkauksissa lämmin pysyy lämpimänä ja kylmä kylmänä. Pakkauksia voi käyttää useita kertoja, ne ovat pesunkestäviä ja niillä on hyvä lämpöresistanssi. EPP toimii myös palonsuojausmateriaalina.

Sähkö- ja metalliteollisuus hyötyvät EPP:stä sen erinomaisen energian imeytymisarvon ansiosta. Niin herkälle kuin painavalle välineistölle sopivat kuljetuspakkaukset palautuvat  alkuperäiseen muotoon iskun jälkeen. Dissipatiivinen EPP sopii täydellisesti sähköalalle, sen kontrolloidun sähkönjohtavuuden ansiosta. Pakkausmateriaali suojaa sähkön staattiselta purkautumiselta kuljetuksen aikana.

Jos pakkauksen kuljetuksessa tarvitaan mekaanista pitkäaikaiskestävyyttä, EPP:n tiheyttä voi vaihtaa käyttötarkoituksen mukaan. Korkeampi tiheys sopii esimerkiksi pyörivien komponenttien pakkauksille tai elintarvikekuljetuksiin.

Toimii runkomateriaalina

Toimii runkomateriaalina

EPP on hyvä materiaaliratkaisu esimerkiksi ilmastointilaitteiden runkomateriaaliksi. UL-hyväksytty, raskasmetallivapaa ja palosuojattu materiaali luo turvallisen tuoteratkaisun. Solumuovitoteutus säästää kokoonpanokustannuksissa, eristää ääntä, kylmää ja kuumaa. Lisäksi kokonaisuus on kevyt.  

Sopii ruoan kuljetukseen

Sopii ruoan kuljetukseen

Elintarvikkeiden ja ruuanjakelun tarpeisiin EPP materiaalina on kestävä. Tuotteet kestävät koneellisen pesun ja eri hygieeniset puhdistukset. Kuvan tuote eristää kylmän ja kuuman ruoan lämpötilat samassa pakkauksessa. Tuotteemme, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeisiin, täyttävät (EC) No. 1935/2004 asetuksen vaatimukset.

Lokeroi erilaiset osat

Lokeroi erilaiset osat

Tuote, joka tarvitsee hyvän suojan kuljetukselle ja hyvin suunnitellun lokeroinnin eri komponenteille, toteutetaan solumuovista. Kun tuotetta pitää säilyttää tai pakata uudelleen useita kertoja toimii EPP solumuovi hyvin ratkaisuna. Kevyt säilytys/kuljetuspakkaus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Suojaa herkät komponentit

Suojaa herkät komponentit

Esimerkki tuotteesta, jossa aluksi solumuovi on toiminut pakkausvaimentimena, mutta huomattiin, että kestävä solumuovi toimii suojana tuotteen herkille komponenteille. EPP solumuovi suojaa tuotetta kylmältä, kuumalta ja kolhuilta. 

Kasvualusta

Turvallinen kasvualustana

EPS kasvatusalusta salaateille, taimille ja yrteille. EPS materiaalissa ei pesi kasvitaudit. Kasvatusalustoja voidaan pestä ja käyttää useita käyttökertoja. Käytetty kasvatusalusta on helppo kierrättää. Kasvatusalusta suojaa kasveja myös kylmältä. 

Kosketuskelpoinen elintarvikkeille

Kosketuskelpoinen elintarvikkeille

Solumuovimateriaalit EPS ja EPP ovat elintarvikekosketuskelpoisia. Kaikki pakkaukset, sekä tekniset tuotteet elintarviketeollisuudessa voidaan toteuttaa turvallisesti solumuoveilla. Tuotteet ovat hyvin kevyitä, koska ne sisältävät keskimäärin 95 % ilmaa tilavuudestaan.  

Kiitos yhteydenotosta, otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

KLIKKAA MISTÄ OLET KIINNOSTUNUT JA JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen
järjestelmät

Pakkaustuotteet

Pakkaustuotteet

Kalalaatikot

Kalalaatikot

Tekniset komponentit

Tekniset
komponentit

Muu

Joku muu?